Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Απίστευτο ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες

www.espressonews.gr
Το πρωί φοιτήτριες, το βράδυ πόρνες! Από τα φοιτητικά έδρανα του Πανεπιστημίου Πατρών κατέληγαν σε ερωτικά ραντεβού, που κλείνονταν μέσω Ιντερνετ, σε ξενοδοχεία της πόλης, με πελάτες που τις πλήρωναν για τις υπηρεσίες τους από 400 έως 1.000 ευρώ τη φορά. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής κατάφεραν να εξαρθρώσουν το ροζ κύκλωμα που δρούσε μέσω Διαδικτύου και στο οποίο φέρεται να συμμετείχαν δεκάδες φοιτήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ενδιαφερόμενος διάβαζε τη ροζ αγγελία σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο και παράλληλα έβλεπε σε φωτογραφία που είχε αναρτηθεί τα… κάλλη της κάθε φοιτήτριας, χωρίς όμως να μπορεί να δει το πρόσωπό της. Για να κλείσει ο χρήστης ραντεβού με εκείνη που προτιμούσε, έπρεπε να στείλει e-mail στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια, μέσω μηνύματος από καρτοκινητό τηλέφωνο, τα μέλη του κυκλώματος ενημέρωναν τον πελάτη για τον τρόπο που θα κλεινόταν το ραντεβού. Αστυνομικός της Ασφάλειας Πατρών, προσποιούμενος τον πελάτη, επικοινώνησε με το διαδικτυακό κύκλωμα και έκλεισε ερωτικό ραντεβού με μία 17χρονη.

Για το ραντεβού χρειάστηκαν εβδομάδες διαβουλεύσεων προκειμένου το κύκλωμα να διασφαλίσει ότι δεν επρόκειτο για ραντεβού-παγίδα. Τελικά, η ερωτική συνάντηση κλείστηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της αχαϊκής πρωτεύουσας έναντι 400 ευρώ. Οταν μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο και πήρε στα χέρια της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Οπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για μία 17χρονη από την Αθήνα που είναι πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οπως επιβεβαίωσε η ίδια, μαζί με μία άλλη συμφοιτήτριά της είχαν αναρτήσει στο Διαδίκτυο ιστοσελίδα, στην οποία «διαφήμιζαν» τις υπηρεσίες τους: «Είμαστε δύο 17χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ. Τα extra μας: όλα στο στοματάκι μας συν 50 ευρώ. Κατάποση συν 50 ευρώ. Διευκρίνιση: όχι πρωκτικό. Το πρόγραμμά μας: ελεύθερο στοματικό, φιλί με γλώσσα, σεξ σε όλες τις στάσεις, τελείωμα στο πρόσωπο ή στο στόμα μας. Τηλ.: .......... (10.00-21.00). Για να κλείσεις ραντεβού τηλεφώνησε μία μέρα πριν ή 6 ώρες πριν».

Για την υπόθεση πραγματοποιούνται έρευνες, ώστε μέσω της ιστοσελίδας να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη μελών του κυκλώματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιστοσελίδα παραπέμπει σε κεντρική μονάδα που βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό επιβεβαιώνει τις υπόνοιες των αστυνομικών ότι πρόκειται για κύκλωμα που δρα σε όλη την Ελλάδα και στο οποίο εμπλέκονται και άλλες φοιτήτριες.
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: