Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Αρια για τα διόδια

Την εντονη αντιθεσή της για το νέο σύστημα χρέωσης διοδίων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας όσον αφορα τα Ι.Χ. και τα άλλα οχήματα -λόγω τη σύμβασης που υπέγραψε η Ν.Δ το 2007 και την εφαρμογή της την παραμονή των εκλογών - ,εκφράζει με έντονο τρόπο η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κ. Αριαδνη Αγατσα.

<< Οι αυξήσεις που φτάνουν έως και 60% επιβαρύνουν κατά πολύ τα οχήματα που κατευθύνονται και διέρχονται τη Βοιωτία. Η συμβαση υπέγραφη το 2007 απο την Κυβέρνηση της Ν. Δ. σε βάρος των χρηστών η οποία έσπευσε να την εφαρμάσει τις παραμονές των εθνικών Εκλογών .Οι πολίτες σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, αναγκάζονται να καταφεύγουν στους παράδρομους τού νομού ,(στην Περιφερειακή Οδό Θηβών - Λιβαδειάς - Λαμίας στους παράδρομους της Εθνικής Οδού, στο ύψος Οινοφύτων και Σχηματαρίου κ.ο.κ. ) όπου δημιουργείται ,κυκλοφοριακήεπιβάρυνση και σοβαρός κίνδυνος αυτυχημάτων . Επιπέλον δημιουργείται περιβαντολλογική ρυπανση και θόρυβος.Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει δεσμευτεί για την επανεξέταση του Θέματος και την κλιμακούμενη μέιωση της αξίας των διοδίων με την αφαίρεση σταδιακά των φόρων, που έχει συμπεριλάβει εν κρυπτώ , η Κυβέρνηση της Ν. Δ.>>

* Η κ. Αριαδνη Αγάτσα το Σάββατο το απόγευμα επισκέφτηκε την πόλη του Ορχομενού, όπου συζήτησε με τους τοπικούς παράγοντες και τους πολίτες της ιστορικής πολης για τα προβλήματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: