Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Δραστηριότητες Αριας

1.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΙΑΣ ΑΓΑΤΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΈΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Σε τρεις Επιτροπές της Βουλής, τοποθετήθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Αριάδνη Αγάτσα.
1.ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
2.ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
3.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

2. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΑΓΑΤΣΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ,ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Αριάδνη Αγάτσα, πραγματοποίησε επίσκεψη το Σάββατο, στο Σχηματάρι,τα Οινόφυτα και τον Αγιο Θωμά, προκειμένου να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους πολίτες για τη συμπαράσταση τους στις εθνικές εκλογές. Η κα Αγάτσα συνομίλησε με τους πολίτες της περιοχής ενώ είχε συζήτηση με τους Δημάρχους Σχηματαρίου και Οινοφύτων κκ Χοτζια , Θεοδωρόπουλο καθώς και με δημοτικούς συμβούλους για θέματα της περιοχής. Το βράδυ, επισκέφτηκε την εκδήλωση του ΚΑΠΗ τού Αγίου Θωμά , όπου μιλώντας στα μέλη ,εξήρε τηδραστηριότητα του ΚΑΠΗ και επαίνεσε όσους εθελοντικά συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση

3. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΑΓΑΤΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
Τη συμπαράστασή της σε όσους αντιδρούν στο νέο σύστημα χρέωσης τών διοδίων εξέφρασε η Βουλευτής Βοιωτίας τού ΠΑΣΟΚ κ. Αριάδνη Αγάτσα. Η κυρία Αγάτσα δια μέσου της Επιτροπής Κινητοποίησης στα διόδια της Τραγάνας και τού Προέδρου της κ. Αλεξίου,εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στο καθεστώς που επέβαλε η Ν.Δ λίγο πριν τις εκλογές και πλήττει τόσο οικονομικά τους πολίτες , όσο και δημιουργεί σωρεία άλλων προβλημάτων όπως επιβάρυνση των παραδρόμων , περιβαντολλογικά προβλήματα,θόρυβο, κίνδυνο ατυχημάτων κ.ο.κ .Ανάλογηκινητοποίηση έγινε και στα διόδια των Αφιδνών.Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚέχει κατ επανάληψιν διαμαρτυρηθεί έντονα για το θέμα , ενώ για το σχετικό ζήτημα είχε συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Μαγκριώτη.

4. ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ <<ΑΧΟΣ>> Η ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ
Την Αράχωβα επισκέφτηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρια Αριάδνη Αγάτσα. Η κα Αγάτσα ήταν ομιλήτρια με την ευκαιρία της έκδοσης της νέας τοπικής εφημερίδας <<ΑΧΟΣ>> .Στην ομιλία της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -δημοσιογράφος στο επάγγελμα- τόνισε μεταξύ άλλων <<Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να στηθεί μια εφημερίδα.Η ουσία της δημοσίευσης είναι η γνωστοποίηση της πληροφορίας καθώς και η ανάδειξη γεγονότων που βοηθούν την εξέλιξη της κοινωνίας.Ο Τύπος σε μία δύσκολη εποχή,παρα τις υπερβολές που κατα καιρούς συμβαίνουν, μπορεί να συμβάλλειουσιαστικά στην ενημέρωση και στην βελτίωση όλων των πτυχών της κοινωνίας.Εύχομαι καλή δύναμη στους συντελεστές τής εφημερίδας οι οποίοι θα ασχοληθούν κατα κύριο λόγο με μια περιοχή την Αραχώβα ,που έχει δείξει το δρόμο της Τουριστικής Ανάπτυξης στη Βοιωτία>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: