Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Βιογραφικό Παντελή Φραγκούλη

Δείτε αυτό πρώτα
Βοιωτός υποψήφιος αρχηγός για τη Νέα Δημοκρατία!!!

Βιογραφικό του κ. Παντελή Φραγκούλη, όπως περιλαμβάνεται στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και ειναι δημότης Κυριακίου Βοιωτίας. Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Αεροπορίας Στρατού ως Αξιωματικός πιλότος αεροπλάνων και ελικοπτέρων καθώς και από τη Σχολή Ηλεκτρονικών Μέσων Επικοινωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είναι πιλότος, εκπαιδευτής και εμπειρογνώμων αεροπορικών ατυχημάτων της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ από το 1990 διευθύνει ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος τον όμιλο εταιρειών Communication Specialists. Από το 2000 ασχολείται με τα κοινά ως πολιτευτής Βοιωτίας με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ διετέλεσε Διευθυντής Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας. Το 2008 προσελήφθη ως επιστημονικός σύμβουλος ασφαλείας σε ΔΕΚΟ, ενώ απο τον Νοέμβριο του 2008 ύστερα απο διεθνή διαγωνισμό εκτελεί καθήκοντα ειδικού συμβούλου αερομεταφορών στην European Commission.

6 σχόλια:

www. είπε...

Αξιόλογο βιογραφικό. Μεγαλύτερη όμως η προσφορά του στην Βοιωτία αλλά και στην Ελλάδα με τα δικά του χρήματα όπως διάβασα στο site του http://clubs.pathfinder.gr/dimitriosypsilantis

Δημήτρης Δημουλάς

www. είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΙΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ??? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΗΦΟ. ΟΛΟΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙΣΑΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ. ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΡΑΩΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΒΟΙΩΤΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ είπε...

Όλοι να στηρίξουμε τα άτομα που θα ειναι υποψήφια και δεν έχουν ξαναβάλει υποψηφιότητα ή τα παραγκώνησε η Ν.Δ. γιατί κάποιοι απο την Ν.Δ. έκαναν μπίσνες.
Γεμίσαμε τεμπέληδες, χαραμοφάϊδες, πολιτευτές με τα χρήματα του πατέρα τους (Γ.Κ.), αποτυχημένους πολιτευτές-ψευτοβουλευτές με τα χρήματα του πεθερού(Α.Κ.) που κορόϊδεψαν τον κοσμάκη για να κυκλοφορούν με τις μερσεντές της Βουλής και με αστυνομικούς να κάνουν το κομμάτι τους.
ΤΕΛΟΣ ΩΣ ΕΔΩ. ΤΕΛΟΣ.
Όταν έλθουν να σας ζητήσουν ψήφο ή στήριξη γιαουρτώστε τους.
ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΕΙΔΙΩΤΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΒΟΙΩΤΙΑ

k. stefanou είπε...

Αυτά που γράφονται ειναι λίγα για αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο. Εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί η Ν.Δ. βάζει υποψήφιους κάπιους άνεργους που όλη την ημέρα γυρνούν στον πεζόδρομο και δεν βάζει να δοκιμαστεί απο τους πολίτες και τον Φραγκούλη. Κάποιοι από τον τόπο μας αλλά και απο την Ν.Δ. τρέμουν γιατί ξέρουν ότι δεν εξαγοράζεται και δεν χαρίζεται. Αυτή ειναι η Ν.Δ.

Unknown είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΥ
ΒΟΙΩΤΙΑ

Nikos Katsoulis είπε...

Ένας φίλος μου, μου έδειξε αυτό το άρθρο. Από ότι διάβασα έχει γραφτεί απο τις προηγούμενες εκλογές. Δεν ασχολούμαι με το internet ούτε γράφω στα blogs. Αυτό το άρθρο όμως με αυτά που λέγονται καθημερινά και στα τοπικά μας κανάλια αλλά και των Αθηνών με κάνουν να ανησυχώ για την οικογένειά μου. Όλα έχουν τελειώσει με τους πολιτικούς που γνωρίζαμε, που τρέχαμε στις εκλογές, που μοίραζαν χιλιάδες έντυπα και αφίσες. Αρκετά έπαιξαν με τους πολίτες, κάνοντας μηδενικό έργο στο Νομό μας. Πρόσφατα ήλθε ο γαμβρός μου με την οικογένειά του από την Αθήνα. Απολύθηκε και αυτός και η γυναίκα του. Άνεργοι. Τώρα εδώ ψάχνουν να επιβιώσουν. Δυστυχώς χθες οι Τρωϊκανοί μας έδωσαν την πρώτη συνέντευξη πως πουλιέται η Ελλάδα. Νοιώθω μεγάλη ντροπή.
Ο Φραγκούλης ήθελε να ειναι υποψήφιος. Δεν ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο. Αλλά με εντυπωσίασε η στάση του και ο δυναμισμός του. Αν σκεφτώ το τρόπο που μας πλησίαζαν οι πολιτικοί μας για να υφαρπάζουν την ψήφο και τον σεμνό χαρακτήρα του Φραγκούλη είμαι βέβαιος ότι έχουμε ένα ανεκμετάλλευτο χρυσάφι στη Βοιωτία.
Νίκος Κατσούλης
katsoulis_nikos@yahoo.com