Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Αγώνες enduro την Κυριακή στη Λιβαδειά

Ολική επαναφορά

Μετά από μια ματαίωση του 2ου αγώνα του 2009, με αιτία το πάγωμα της αγοράς άρα και των χορηγιών, που προκάλεσε η διάσημη πια σε όλους μας κρίση, το Attika Enduro Cup επανέρχεται στο προσκήνιο σε μια ύστατη προσπάθεια να αναθερμάνει τους αγωνιζόμενους αλλά και όσους εμπλέκονται στο χώρο του enduro και της εκτός δρόμου οδήγησης.

Με την θερμή προτροπή και υποστήριξη των ανθρώπων της Λειβαδιάς, που λατρεύουν χρόνια το άθλημα και σέβονται τις προσπάθειες μας, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τα χώματα της περιοχής τους –που έχουν από το 2004 να νιώσουν σκληρά τακούνια- αλλά και τις αντοχές τους.
Σε μια νέα, πρωτότυπη διαδρομή που θα ξεκινά εντυπωσιακά από το κέντρο της πόλης, στο ποτάμι που την διασχίζει, μέσα από μια απλή που θα εναλλάσσεται συνεχώς από δασωμένο, flat, μονοπάτι και δύο τελείως διαφορετικές ειδικές σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 του Νοέμβρη ο αγώνας που όλοι μας περιμέναμε. Μετά από δύο επισκέψεις στον νομό, που διαθέτει απλόχερα πολλά όμορφα χιλιόμετρα στους λάτρεις του αθλήματος, ήρθε η ώρα της Λειβαδιάς να μας φιλοξενήσει.

Το Attika Enduro Cup είναι εδώ, για να γεμίσει την πόλη της Λειβαδιάς με χρώματα, το τοπίο της Βοιωτίας με το πολύβουο ασκέρι του και τα βουνά με μονοκύλινδρους ήχους. Σε μια προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανή την ένταση και το πάθος του αγώνα, καλούμε όλους εσάς, αγωνιζόμενους και θεατές να βρίσκεστε στις Πηγές Κρύας, σε ένα χώρο με μια σπάνια ομορφιά, οι πρώτοι για να χαρίσετε θέαμα και να χαρείτε την διαδρομή και οι δεύτεροι στις 11.00 για να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των αθλητών, την 1η Κυριακή του Νοέμβρη.

Η δική σας συμμετοχή, κάνει την διαφορά.

Motor & Nature

Δεν υπάρχουν σχόλια: