Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Το ΕΚΛ για τα διόδια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, στη συνεδρίασή του στις 13/10/2009 αποφάσισε ομόφωνα να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει το νέο σύστημα χρέωσης διοδίων, από την ιδιωτική εταιρεία «Νέα οδός Α.Ε.», η οποία έχει αναλάβει την εκμετάλλευση και τη συντήρηση της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, καθώς επίσης και την κατάργηση των στάσεων, που δημιουργούν προβλήματα στους εργαζόμενους.
Η ίδρυση νέων διοδίων στο ύψος της Θήβας, ενώ υπάρχουν και πλευρικά διόδια στη Θήβα, στα Οινόφυτα, στο Καπανδρίτι, κ.α. δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους της Βοιωτίας που χρησιμοποιούν την εθνική οδό για τις μετακινήσεις τους εντός του Νομού και ιδιαίτερα επιβαρύνει τους χιλιάδες εργαζόμενους που μετακινούνται για εργασία στην περιοχή Θηβών – Οινοφύτων – Σχηματαρίου.
Το νέο σύστημα χρέωσης των διοδίων στην εθνική οδό διαμορφώνει μια ακόμη οικονομική επιβάρυνση στους κατοίκους της Βοιωτίας και έχει ήδη δημιουργήσει τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα.

Ζητάμε άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών κ.Ρέππα, μαζί με τους άλλους Φορείς του Νομού μας, προκειμένου να ξεκινήσει μια εποικοδομητική συνεργασία για το καλό όλων και ιδιαίτερα των εργαζομένων.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: