Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

H ΠΕ Στερεάς και η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Επιτροπής Στερεάς Ελλάδας ΠΑΣΟΚ για το νικηφόρο απ0τέλεσμα του κόματός τους στις εκλογές του 2009
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ρήγα Φεραίου 1,Λαμία 35100 –τηλ.22310/21790 & fax: 22310/20248
Λαμία 07-10-2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γραμματέας και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας ευχαριστούν τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόεδρο μας Γιώργο Παπανδρέου στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στη Περιφέρειά μας.

Ευχαριστεί τα μέλη , τους φίλους , όλους τους υποψήφιους βουλευτές μας για τη μεγάλη προσπάθεια , το πολιτισμένο πολιτικό αγώνα και τη συμβολή τους στη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Στη νέα πορεία μας μοναδική πυξίδα είναι ο πολίτης .

Ενωμένοι , δουλεύοντας συλλογικά . χωρίς διακρίσεις , χωρίς διαχωρισμούς , χωρίς προκαταλήψεις με πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου ,χτίζουμε την Ελλάδα του αύριο .

Την Ελλάδα που μπορεί να πετύχει.
Για τη Περιφερειακή Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας
Ο Γραμματέας
Γιάννης Μπούρας




Kαι η Νομαρχιακή Βοιωτίας ΠΑΣΟΚ
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας ευχαριστεί τους πολίτες της Βοιωτίας για τη συμβολή τους στη μεγάλη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστεί όλους τους υποψήφιους βουλευτές για τη μεγάλη συμμετοχή τους στον κοινό αγώνα. Συγχαίρει τους εκλεγέντες και τους εύχεται καλή δύναμη.
Όλοι μαζί θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα δουλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Βοιωτών που εμπιστεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μεγαλύτερη δύναμη .Θα είμαστε παρόντες με ισχυρή φωνή σε κάθε πρόβλημα που απασχολεί το νομό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε.

Ν. Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: