Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Επιτυχημένοι οι αγὠνες στίβου ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2009

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009 το πρώτο σκέλος της ημερίδας στίβου «ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2009» που διοργάνωσε ο ΑΚΟΛ σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαρτίου με το αγώνισμα του άλματος εις μήκος που θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι αποτελεί απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΚΟΛ η ημερίδα αυτή να καθιερωθεί ως κορυφαία διοργάνωση του τμήματος στίβου του ιστορικού Ομίλου της βοιωτικής πρωτεύουσας. Δείτε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΑΚΟΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1974

ΤΜΗΜΑΤΑ : ΣΤΙΒΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΜΕΛΟΣ : Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Κ.Ο.E. – E.Γ.Ο.
Ε. Α. Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Ο.Ε.

Γραφεία : Αριστοφάνους - Λιβαδειά
Ταχυδρομική διεύθυνση : Τ. Θ. 101 Τ. Κ. 32 100 Λιβαδειά
Τηλέφωνο & ΦΑΞ : ( 22610 ) 21100
E-mail : akoliv@yahoo.gr
Λιβαδειά 12-03-2009
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το πρώτο σκέλος της ημερίδας αγώνων στίβου, με την επωνυμία «ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2009»
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν, σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009, με πολυπληθή συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των σχολικών μονάδων γυμνασίων και δημοτικών, της πρώην Επαρχίας Λιβαδειάς, καθώς και του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς.
Πριν την έναρξη των αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Ανέστη Αργύρη και για το έργο του και την ανιδιοτελή προσφορά του στον κλασσικό αθλητισμό, ως στέλεχος του Ομίλου μας, αναφέρθηκε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ. Γάτσιος Παναγιώτης.

Η ημερίδα, όπως είναι γνωστό θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, με το αγώνισμα του άλματος σε μήκος, που θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς.
Τα ονόματα των νικητών, όλων των αγωνισμάτων, θα δοθούν στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας.
Εκ μέρους της οικογενείας του τιμώμενου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση ο αδελφός του κ. Ανέστης Χρήστος, στον οποίο η Πρόεδρος του Ομίλου μας Κα Θεοδώρου-Μπενέτου Γεωργία, παρέδωσε αναμνηστικό κύπελλο.
Το Διοικητικό μας Συμβούλιο νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του, σ’ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, στους Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων, καθώς και στους μαθητές και μαθήτριες που μετείχαν στους αγώνες, στη Διοίκηση του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, για την παραχώρηση ασθενοφόρου, στον Γιατρό κ. Σολωμό Παναγιώτη, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, στο Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Βοιωτίας-Εύβοιας και σε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από πολλούς γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που συμμετείχαν στους αγώνες :
Ο κ. Νταλιάνης Δημήτρης, Αντινομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας
Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων κ.κ. Τόλιας Γεώργιος & Σωτηρόπουλος Κων/νος.
Η Δημοτική Σύμβουλος Κα Δημακοπούλου Νίκη
Ο κ. Ευθυμιάδης Κων/νος, μέλος του Δ.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. & Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας-Εύβοιας.
Ο κ. Μπεκρής Σπύρος, Τεχνικός Σύμβουλος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας-Εύβοιας.
Απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου είναι η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί ως κορυφαία εκδήλωση του τμήματος στίβου του Ομίλου μας.

Το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: