Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Εκδήλωση Τομέα Γυναικών ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα

Γνωστοποιεί στις γυναίκες του νομού Βοιωτίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τη διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ για την Ημέρα της Γυναίκας η Αρια Αγάτσα. Δείτε το ενημερωτικό δελτίο που μας απέστειλε.

Οι Σοσιαλιστές στηρίζουν τις γυναίκες στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Ως μέλος τού τομέα Γυναικών τού ΠΑΣΟΚ θα ήθελα να ενημερώσω όλες τις γυναίκες του Νομού Βοιωτίας και της Περιφέρειας ότι την Παρασκευή 6 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», ο Τομέας μας διοργανώνει ειδική εκδήλωση εν όψει της 8ης Μάρτίου παγκόσμιας ημέρας για τα δικαιώματα των γυναικών, συμμετέχοντας σε Πανευρωπαϊκή εβδομάδα αντίστοιχων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το P.E.S. ( Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα).-Η εκδήλωση ειναι ανοιχτη για κάθε ενδιαφερόμενο -Η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά μέσω διαδυκτίου και θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσου σχολιασμού, από την πλευρά των διαδυκτιακών θεατών της.

Ο Τομέας Γυναικών και οι Έλληνιδες Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώνουν την φωνή τους μαζί με όλα τα κινήματα γυναικών, μαζί με όλες τις σοσιαλιστικές και προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και διεκδικούν την εξάλειψη των πολλαπλών διακρίσεων και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι γυναίκες Ευρωβουλευτές του κινήματος, η Αντιπρόεδρος του P.E.S.women, η Αντιπρόεδρος της ECOSY, οι οποίες θα παρουσιάσουν την δράση της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου για θέματα ισότητας καθώς και τις αντίστοιχες προτάσεις του P.E.S.που περιέχονται στην διακήρυξή του για τις Ευρωεκλογές. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Γραμματέας του Τομέα Γυναικών. Το πρόγραμμα έχει ως εξής
12:30 Προσέλευση
12:45 Εναρξη
Ομιλητές: Μαριλένα Κοππά, Μαίρη Ματσούκα, Κατερίνα Μπατζελή, Βαγγελιώ Τζαμπάζη - Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ
Αννα Καραμάνου πρωην Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Αντιπρόεδρος PES Women
Πετρούλα Ντελεδήμου Μέλος Ε.Σ – Αντιπρόεδρος ECOSY
Συντονισμός: Εφη Χαλάτση - Γραμματέας Τομέα Γυναικών ΠΑΣΟΚ
13:45 Συζήτηση με το κοινό
15:30 Λήξη

*Να υπενθυμίσουμε ότι η γραμματέας του Τομέα Γυναικών κ. Εφη Χαλάτση θα είναι η ομιλήτρια την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην εκδήλωση που διοργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή τού ΠΑΣΟΚ στη Λιβαδειά, στο καφέ ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ, στις 8μ.μ.

ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: