Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Αττικάρχης ο Γιάννης Ραχωβίτσας

Με αλλαγές στην ιεραρχία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη οι ετήσιες κρίσεις στο Σώμα. Στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. παραμένει για δεύτερη χρονιά ο Βασίλης Τσιατούρας.
Ο αντιστράτηγος Ιωάννης Μπούτσικας, (μέχρι πρότινος Αττικάρχης) τοποθετήθηκε στη θέση του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Αντιστράτηγος Χρήστος Φράγγος (μέχρι πρότινος αστυνομικός περιφερειάρχης Κρήτης) αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Αντιστράτηγος Στέργιος Αποστολίδης (μέχρι πρότινος αστυνομικός περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος.
Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου (μέχρι πρότινος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επισήμων) αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος.
Ο μέχρι πρότινος αστυνομικός περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Γιάννης Ραχωβίτσας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Αττικάρχη.
Διοικητής Ασφαλείας αναλαμβάνει ο Ιωάννης Δικόπουλος, ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα προϊστάμενος της Γ΄Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ.
Προϊστάμενος της Αντιτρομοκρατικής αναλαμβάνει ο ταξίαρχος, Δ.Χωριανόπουλος, ο οποίος επί χρονία υπηρετούσε στην Αντιτρομοκρατική.
Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων αποστράτευσε τους αντιστρατήγους κ.κ. Γρηγόρη Αναγνώστου, Στέφανο Σκότη, Δημήτριο Μπουλούκο και Αντώνιο Μπάμιατζη στους οποίους απένειμε τον τίτλο του επίτιμου στις θέσεις στις οποίες υπηρετούσαν.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: