Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Βίντεο με την κόρη του Αμερικανού αντιπροέδρου να κάνει χρήση κοκαΐνης

Νέα Υόρκη
Σε δύσκολη θέση φέρνει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν η φημολογούμενη ύπαρξη ενός βίντεο που δείχνει την 27χρονη κόρη του Ασλεϊ να κάνει χρήση κοκαΐνης στη διάρκεια ενός πάρτι σε σπίτι στην πολιτεία του Ντέλαγουερ, από όπου κατάγεται η οικογένεια Μπάιντεν.
Η εφημερίδα New York Post αναφέρει ότι είδε απόσπασμα 90 δευτερολέπτων από ένα βίντεο συνολικής διάρκειας 43 λεπτών, το οποίο δίνει προς πώληση στα μέσα ενημέρωσης ένας ανώνυμος φίλος της Ασλεϊ Μπάιντεν μέσω ενός δικηγόρου που εδρεύει στην Ουάσινγκτον.
Το βίντεο φέρεται να έχει δει και ένας εξωτερικός συνεργάτης του κουτσομπολίστικου δικτυακού τόπου Radaronline.
Σύμφωνα με την New York Post ο άγνωστης πωλητής ζήτησε αρχικά 2 εκατομμύρια δολάρια και στη συνέχεια μείωσε την αμοιβή του για το βίντεο σε 400.000 δολάρια. Το Radaronline ανέφερε ότι τού ζητήθηκαν 250.000.
Πάντως, ο δικηγόρος που κατά πληροφορίες μεσολάβησε για την πώληση του βίντεο δεν φαίνεται να εκπροσωπεί πλέον τον ανώνυμο πωλητή.
«Δεν εκπροσωπούμε κανέναν που συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Δεν έχω πληροφορίες» είπε ο δικηγόρος όταν επικοινώνησαν μαζί του οι Times του Λονδίνου.
Κατά πληροφορίες, το επίμαχο βίντεο δείχνει μία νεαρή γυναίκα που μοιάζει στην Ασλεϊ να κάνει χρήση κοκαΐνης στη διάρκεια του πάρτι και μετά να μιλά με άλλα άτομα που βρίσκονται στο δωμάτιο.
Η κάμερα, που δεν φαίνεται ότι την καταγράφει μυστικά, την ακολουθεί ενώ κινείται στο δωμάτιο.
Η καταγραφή της κόρης του να κάνει χρήση κοκαΐνης έρχεται να φέρει σε δύσκολη θέση τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έχει κάνει μακρά εκστρατεία ζητώντας σκληρότερη δράση κατά των ναρκωτικών.
Οι σχετικές πληροφορίες έρχονται, δε, λίγες ημέρες αφότου η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν μερίδιο της ευθύνης για τα καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό.
Η αχόρτατη επιθυμία μας για ναρκωτικά δίνει τροφή στο εμπόριο, δήλωσε σε ταξίδι της στο Μεξικό.
Χρήση μαριχουάνας και κοκαΐνης στα νεανικά του χρόνια έχει παραδεχθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στα απομνημονεύματά του, Dreams from My Father.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: