Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Απογραφή αστέγων στη Λιβαδειά από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα όσο και ευχάριστη είδηση που αφορά στην απόκτηση στέγης από άστεγους εργαζομένους της πρωτεύουσας της Βοιωτίας μας κοινοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς. Δείτε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Εργαζόμενους της πόλης μας ότι
ο ΟΕΚ ξεκινάει και πάλι την Απογραφή των Αστέγων, προκειμένου να προγραμματίσει σωστά τα στεγαστικά του προγράμματα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην απογραφή έχουν οι εργατοϋπάλληλοι που καταβάλλουν εισφορά υπέρ Ο.Ε.Κ. και είναι ασφαλισμένοι σε οργανισμό ασφάλισης μισθωτών, οι υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ. και οι συνταξιούχοι των οργανισμών αυτών, που κατοικούν στο Δήμο Λιβαδειάς και στερούνται οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους περιουσιακών στοιχείων, ικανών να καλύψουν τις στεγαστικές ανάγκες των οικογενειών τους.
Ως διάρκεια απογραφής ορίζεται το χρονικό διάστημα από 10/3/2009-10/4/2009.
Τα απογραφικά δελτία θα χορηγούνται από το Περιφερειακό Γραφείο του ΟΕΚ Λιβαδειάς ( Φίλωνος 16 ), όπου και θα υποβάλλονται συμπληρωμένα.
Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ανακούφιση των αστέγων εργαζομένων με την αγορά των οικοπεδικών εκτάσεων για το χτίσιμο και άλλων κατοικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: