Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Τρις ισόβια για τον Λιασκώνη

Σε τρις ισόβια καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας τον Ηλία Λιασκώνη, ο οποίος είχε δολοφονήσει τον Αύγουστο του 2002 τρεις κυνηγούς.
Ο Λιασκώνης πυροβόλησε τους Γιώργο Τριανταφύλλου, Γιώργο Πουρναρά και Βασίλη Αδάμου και στη συνέχεια τους έριξε σε χαράδρα κοντά στον Μπράλο.
Πρωτόδικα, στην ίδια ποινή είχε καταδικάσει τον δράστη και το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Άμφισσας.Για πρώτη φορά ο Λιασκώνης ομόλογησε το έγκλημα του στο δικαστήριο και το πως δολοφόνησε τους τρεις άνδρες. Όπως είπε, είχε λάβει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Τριανταφύλλου για να του αγοράσει έναν κυνηγετικό σκύλο. Όμως ξόδεψε τα χρήματα χωρίς να αγοράσει το σκύλο και δεν μπορούσε μετά να τα επιστρέψει στον Τριανταφύλλου.
Όταν του τηλεφώνησαν οι τρεις άνδρες τους είπε ότι είχε τον σκύλο και κανόνισε μαζί τους να συναντηθούν σε αγροτική περιοχή. Αφού τους οδήγησε σε αγροτική περιοχή στη συνέχεια τους πυροβόλησε και πέταξε τα πτώματά τους σε χαράδρα. Όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, τα θύματα ζούσαν ακόμα όταν έπεσαν στη χαράδρα. Από την πρώτη στιγμή ήταν ύποπτος για τη δολοφονία των τριών κυνηγών, είχε όμως αρνηθεί ότι είχε συναντηθεί μαζί τους. Μάλιστα στο σπίτι του είχε βρεθεί το κινητό ενός από τα θύματα και το αυτοκίνητό τους βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: