Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Εργατικού Λιβαδειάς

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς μετά το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο που έκανε στις 4 Μαρτίου. Δείτε.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς πραγματοποίησε το Εκλογοαπολογιστικό του Συνέδριο την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λιβαδειάς, παρουσία 62 Αντιπροσώπων .
Ψήφισαν 62 Αντιπρόσωποι.
΄Ελαβαν : Οικονομικός Απολογισμός 2008: ΝΑΙ : 54 , ΟΧΙ : 8
Προϋπολογισμός 2009 : » : 54 , » : 8
Διοικητικός Απολογισμός 2008: » : 45 , » : 17
Πρόγραμμα Δράσης 2009 : » : 45 , » : 17
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί τους Αντιπροσώπους, που με συντριπτική πλειοψηφία στήριξαν τον Διοικητικό Απολογισμό, τον Οικονομικό Απολογισμό, τον Προϋπολογισμό και το Πρόγραμμα Δράσης 2009 υιοθετώντας έτσι τον τρόπο λειτουργίας της πλειοψηφίας του Δ.Σ.
Το Δ.Σ. επίσης απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα Συνδικάτα και όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη για καλυτέρευση της οικονομικής και κοινωνικής θέσης των εργαζομένων.
Γιατί τα προβλήματα είναι κοινά. Γιατί οι προκλήσεις απαιτούν ένα ΕΝΙΑΙΟ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ - ΕΝΩΤΙΚΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ Συνδικαλιστικό Κίνημα.
Μπορούμε με τον αγώνα, την προσφορά και τις παρεμβάσεις μας να ξεκινήσει μια καλύτερη εποχή για τους εργαζόμενους της Επαρχίας μας, αλλά και όλης της Εργατικής Τάξης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: