Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ληστεία με νεκρή στον Βύρωνα

Θανάσιμα τραυματίσθηκε η 32χρονη ταμίας του υποκαταστήματος της εταιρείας Γερμανός στο Βύρωνα, από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους ληστές που είχαν εισβάλει λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι στο κατάστημα και έναν αστυνομικό, εκτός υπηρεσίας, που έτυχε να βρίσκεται εκεί ως πελάτης.

Η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από τη σφαίρα στο στήθος και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε. Τραυματισμένος είναι και ο ένας από τους δύο ληστές, που δέχθηκε τρεις σφαίρες από τον αστυνομικό.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τελικά τη ζωή της η 32χρονη γυναίκα παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ ένα από τα ενδεχόμενα που ερευνά η αστυνομία είναι να έχει πληγεί από το όπλο του αστυνομικού.

Την απάντηση θα δώσει η βαλλιστική εξέταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων, οι δύο ληστές μπήκαν με προτεταμένα όπλα στο κατάστημα και κατευθύνθηκαν στο ταμείο.

Η 32χρονη ταμίας υπό την απειλή του όπλου έδωσε τα χρήματα και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ληστές θα αποχωρούσαν χωρίς να κινδυνεύσει καμία ανθρώπινη ζωή, αστυνομικός των ΥΜΕΤ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και με πολιτικά στο κατάστημα έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και απείλησε τους ληστές να ρίξουν τα όπλα και να παραδοθούν.

Μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε ανταλλαγή πυροβολισμών: τρεις από τις σφαίρες του αστυνομικού βρήκαν τον ένα από τους δύο ληστές, αλλά είναι άγνωστο αν από το δικό του όπλο χτυπήθηκε και η υπάλληλος.
Οι δύο ληστές βγήκαν από το κατάστημα.
Ο ένας αιμόφυρτος, κατέρρευσε σε μικρή απόσταση, ενώ ο δεύτερος παραμένει ασύλληπτος.
Πηγή: www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: