Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Στις 4 και 5 Απριλίου ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου 2009 θα πραγματοποιηθεί ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 877 θέσεων τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων των υπουργείων Οικονομίας και Μακεδονίας-Θράκης.
Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, καθώς και οι υποψήφιοι κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα εξεταστούν το Σάββατο και την Κυριακή 4/4/2009 και 5/4/2009.
Η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 8 το πρωί και η ώρα έναρξης της εκπαίδευσης στις 9 πμ, ενώ η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 3 ώρες. Για άλλες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, ενώ το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει τα εξεταστικά κέντρα. Επίσης, εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ οι Πίνακες Αποκλειομένων υποψηφίων του Γραπτού Διαγωνισμού για την πλήρωση των 877 θέσεων τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης (Προκήρυξη 1Γ/2008 - ΦΕΚ 461/11.9.2008/τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ).Οι σχετικοί πίνακες απεστάλησαν για ανάρτηση σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, αναρτήθηκαν στο Κεντρικό κατάστημα του ΑΣΕΠ στην Αθήνα, καθώς και στο Παράρτημα του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: