Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Φωτορεπορτάζ από την 25η Μαρτίου στο Δίστομο

Με παρέλαση μαθητών και πεζοπόρου τμήματος της Πολεμικής Αεροπορίας, στον κεντρικό δρόμο του Διστόμου τιμήθηκε στο Δήμο Διστόμου η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.
Πριν την πορεία, τελέστηκε επίσημη δοξολογία στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην οποία χοροστάτησε ο πατέρας Χαράλαμπος, ακολούθησαν καταθέσεις στεφανιών στο ηρώο Πεσόντων, καθώς και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την καθηγήτρια του Γυμνασίου Διστόμου κα Πανωραία Σιδέρη.
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος του Δήμου Διστόμου, κ. Αθανάσιος Πανουργιάς υπογράμμισε: «Οι νέοι και οι νέες που παρέλασαν σήμερα, η νέα μας γενιά, η νέα εποχή που ζούμε, υπαγορεύουν σε όλους μας την ανάγκη να πορευτούμε ενωμένοι μακριά από διχαστικές αντιπαραθέσεις, που, τόσο πολύ, μας έχουν στοιχίσει στο παρελθόν. Θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από τους ήρωες του 1821 και να έχουμε πάντα στο νου ότι σε περιόδους κρίσης, όπως και αυτή που βιώνουμε σήμερα, όταν είμαστε ενωμένοι πετυχαίνουμε πιο πολλά.» Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μπούρας, ο Δήμαρχος Διστόμου κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λουκάς Μπακούρος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου κ. Κώστας Τοπάλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λουκάς Παπαγεωργίου, ο εκπρόσωπος της Αεροπορικής Βάσης Αντίκυρας, ο Αντινομάρχης Βοιωτίας κ. Νίκος Παπαπαναγιώτου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αργύριος Σφουντούρης. Η καθηγήτρια του Γυμνασίου Διστόμου κα Πανωραία Σιδέρη.














Στιγμιότυπα από την παρέλαση









Δεν υπάρχουν σχόλια: