Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Από πυροβολισμό επίδοξου ληστή τραυματίστηκε 55χρονος στις Λιβανάτες

Στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρθηκε 55χρονος από τις Λιβανάτες, ο οποίος τραυματίστηκε από πυροβολισμό επίδοξου ληστή που προσπαθούσε να διαφύγει.
Όλα εξελίχθηκαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι επιχείρησαν να μπουν σε σπίτι όπου έμενε ζευγάρι που εκείνη τη στιγμή κοιμόταν.
Οι κινήσεις των αγνώστων έγιναν αντιληπτές από τον 23χρονο γιο του ζευγαριού, ο οποίος έμενε στον πρώτο όροφο της οικοδομής. Ο ένας από τους επίδοξους ληστές, απειλώντας με πιστόλι τον 23χρονο, του ζήτησε να σιωπήσει. Έτσι βρήκαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν οι δύο από τους τρεις αγνώστους, που συνομιλούσαν μεταξύ τους μιλώντας αλβανικά. Στη συνέχεια, ο 23χρονος άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι γονείς του, αλλά και γείτονες. Τότε επιχείρησε να διαφύγει ο τρίτος από τους επίδοξους ληστές, ο οποίος στην προσπάθειά του να μην εγκλωβιστεί άρχισε τους πυροβολισμούς. Η μία από τις σφαίρες χτύπησε τον 55χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε βγει έξω από το σπίτι. Οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας εντόπισαν τη σφαίρα σφηνωμένη στην κάτω γνάθο.
Οι επίδοξοι ληστές εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: