Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Καθηγητής Λυκείου συνελήφθη για κατοχή και χρήση ηρωίνης

Απολογήθηκε στον ανακριτή ο 30χρονος καθηγητής Λυκείου της Ρόδου, ο οποίος συνελήφθη πριν από τρεις μέρες να έχει στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης.
Ο ανακριτής επέβαλε απαγόρευση εξόδου από την χώρα για τον 30χρονο έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη του, ενώ στα άλλα δύο άτομα, που συνελήφθησαν μαζί με αυτόν, επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ανά δεκαπενθήμερο παρουσίασή τους στο ΑΤ της περιοχής τους.
Η σύλληψη του καθηγητή, ο οποίος διδάσκει στο Ενιαίο Λύκειο Αρχαγγέλου στην Ρόδο, πριν από τρεις μέρες συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της νήσου.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, καθώς σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του 1,7 γραμμάρια ηρωίνη.
Ο καθηγητής ομολόγησε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και δήλωσε… μετανιωμένος. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Μαζί με τον 30χρονο συνελήφθη και ο συνομήλικος ξάδελφός του, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες. Οι δυο τους, μάλιστα, συνεργάστηκαν με την Αστυνομία προκειμένου να παγιδεύσουν τον προμηθευτή τους. Στο ραντεβού που κανόνισαν με τον 30χρονο οικοδόμο, που θα τους πουλούσε την ηρωίνη, πήγαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: