Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Η ΟΝΝΕΔ στη Θήβα

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ
Ο.Ν.ΝΕ.Δ ΘΗΒΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 8 Απριλίου 2009
Το Σάββατο 28 Μαρτίου του 2009, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας παρουσία των κυρίων, ιατρού Ιωάννη Ταγκαλέγκα –Προέδρου Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ Βοιωτίας και Νίκου Γιαννούλη –αναπλ. Υπεύθυνο επαρχιακού της Ο.Ν.ΝΕ.Δ συστάθηκε οργανωτικός πυρήνας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ στη Θήβα.
Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση στην οποία συμμετείχαν τα 35 περίπου νέα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πέραν της γνωριμίας και της ανταλλαγής των πρώτων σκεψεών τους, διενεργήθηκαν και εκλογές για την ανάδειξη του συμβουλίου του πυρήνα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Θήβας.
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ έχει εξαρχής θέσει ως επίκεντρο της δράσης της, τον άνθρωπο και ειδικά τον σύγχρονο νέο και σύγχρονη νέα. Σκοπός της ήταν πάντα η ανεμπόδιστη ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων σε συνθήκες ελευθερίας και ισότητας, η απαλλαγή τους από προκαταλήψεις και αγκυλώσεις, η προάσπιση του δικαιώματος των νέων στην ελεύθερη έκφραση, στην ελεύθερη επιλογή, στη μόρφωση και την εργασία.
Αναλογιζόμενοι όλοι, την σοβαρή κρίση την οποία διέρχεται η πολιτική στις μέρες μας και την χαώδη γενικότερη κατάσταση έκπτωσης αξιών και ηθών θέλουμε την συμμετοχή και ενεργοποίηση όλων των νέων του τόπου στην πολιτική ζωή.
Με εκτίμηση
Ο Γεν. Γραμματέας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Θήβας
Γεώργιος Σδόνας

1 σχόλιο:

Δημήτρης είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά αξιέπενοι!
Πέστε μας πως μπορούμε να συμμετέχουμε και εμείς που περιμένουμε πως και πως να ζωντανέψει κάποια στιγμή και στη Θήβα η μεγάλη μας παράταξη!