Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Χρήστο Παλαιολόγο


Ο πρώην δήμαρχος Λεβαδέων και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Παλαιολόγος περιλαμβάνεται μεταξύ των 20 στελεχών της ευρωπαϊκής αυτοδιοίκησης που τιμήθηκαν στις Βρυξέλλες από τον Πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών με ονομαστικό αναμηνστικό μετάλλιο. Δείτε.

« ΛΙΒΑΔΕΙΑ Πόλη του Αύριο»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 15η επέτειο από την ίδρυση της γιόρτασε η Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά την 79η σύνοδο της ολομέλειας της που πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου στις Βρυξέλλες.
Η Επιτροπή των Περιφερειών είναι το νεότερο θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαρτίζεται από 344 αιρετούς αντιπροσώπους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην ΕΕ των 27 κρατών μελών και ιδρύθηκε το 1994 με την συνθήκη της ΕΕ.
Κατά τον εορτασμό της 15ης επετείου ο Πρόεδρος της Επιτροπή των Περιφερειών παρουσία των 344 μελών τίμησε με ονομαστικό αναμνηστικό μετάλλιο 20 σημαντικά πολιτικά στελέχη της Ευρωπαϊκής Αυτοδιοίκησης , που είναι μέλη της συνεχώς από το 1994, για την σημαντική τους προσφορά στην εξέλιξη και λειτουργία της Επιτροπής των Περιφερειών, μεταξύ των οποίων και τον Χρήστο Παλαιολόγο.
Όπως είναι γνωστό ο Χρήστος Παλαιολόγος είναι μέλος του προεδρείου της ολομέλειας, έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος διαφόρων επιτροπών και έχει κάνει σημαντικές εισηγήσεις που έγιναν ομόφωνα δεκτές αποφάσεις της Επιτροπής των Περιφερειών για ζητήματα περιφερειακής ανάπτυξης, οικονομικής και κοινωνικής συνοχής, περιβάλλοντος , οικονομικών μεταναστών κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: