Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

O Γιάννης Πλούταρχος κάνει δωρεά ένα κτίριο για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Είναι γεγονός, ο γνωστός τραγουδιστής πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει ένα οίκημα, στο οποίο θα δώσει το όνομα των γονιών του ''Παναγιώτης και Κατερίνα Κοκοσαίου'' και θα το δωρίσει στο ίδρυμα ''Αγάπη''.
Το ίδρυμα αυτό φροντίζει ελληνικής καταγωγής παιδιά με ειδικές ανάγκες. Η αγορά τού οικήματος έγινε με πρωτοβουλία του Πλούταρχου και αγοράστηκε με χρήματα δικά του, καθώς και με κάποια χρήματα που έχει συγκεντρώσει το ίδρυμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ενώ όπως θα μαντέψατε ‘Κοκοσαίος’ είναι και το πραγματικό επίθετο του Γιάννη.
Το εν λόγω οίκημα βρίσκεται στην Αυστραλία, και συγκεκριμένα στο 26 Wordsworth Avenue, στο Clayton. Αφού ανακαινισθεί, θα είναι δυναμικότητας 12 ατόμων.
Ο Πλούταρχος θα δώσει και συναυλία στη Μελβούρνη υπέρ του ιδρύματος, ενώ εντύπωση μας κάνει ότι δεν έδωσε μεγάλη δημοσιότητα σε αυτήν του την φιλανθρωπική πράξη -κάτι που τον τιμά ιδιαίτερα.
Εμείς, πάντως, γράφουμε με μεγάλη χαρά αυτή την είδηση, μήπως και πάρουν σαν παράδειγμα τη συμπεριφορά και τις πράξεις αυτές του Γιάννη και ορισμένοι άλλοι ''επώνυμοι'' Έλληνες.
www.zoygla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: